Beoordeling Elles Huijsman

Klanten over Elles Huijsman

"Een vrouw die goed luistert naar het probleem en er goed werk van maakt, je echt helpt"

"Een therapeute waar ik mij direct op mijn gemak voelde en die vertrouwen uitstraalde. Ze wist mijn klachten duidelijk in kaart te brengen waardoor we hier direct samen aan konden werken. Haar behandelingen waren persoonlijk en goed afgestemd. Ook kreeg ik goede bruikbare tips die ik direct leerde toepassen. Kortom, een uitstekende therapeute die wat mij betreft haar vak perfect verstaat!"

"Prettig persoon, open communicatie, stemt heel goed af en geeft vertrouwen"

"Geweldig hoe vakkundig ze het probleem onderzocht en analyseerde en zeer doeltreffend een behandelwijze koos die binnen 2 behandelingen tot verdwijnen van mijn klachten leidde"

"Je nam mijn klachten serieuzer dan ik zelf deed, en bleef zoeken, ook buiten de kaders, tot we de oorzaak vonden. Hartelijk dank, ik slaap veel en veel beter nu"

"Zeer betrokken therapeut!"

"Bedankt voor alles! Ben weer volledig op de been!!"

"Ik heb zeer veel vooruitgang geboekt en ben hier heel erg dankbaar voor. Je kunt erg goed luisteren en hebt een open houding, waardoor ik je snel vertrouwde en me gezien voelde. Dit is voor mij bijzonder en heeft zeker meegeholpen met het slagen van de behandeling. Heel erg bedankt!"

"Zij gaf me een heel ontspannen gevoel, waardoor ik me op mijn gemak voelde"

"Een uitstekende oefentherapie. Zou het zeer aanraden aan familie en vrienden"

"Ik voelde mij direct op mijn gemak door de persoonlijke aanpak en de persoonlijke interesse. De oefeningen helpen goed en zijn goed met voorbeeld uitgelegd. Ga zo door"

"Je doet het super, ga zo door! "

"Prima behandeld en goede behandeling met een juiste informatie en desbetreffende behandelingsmethodes die hiervoor van toepassing waren op houding en oefenstof voor thuis"

"Ze kwam een keer thuis langs omdat ik zelf niet de deur uit kon"

"Bijzonder prettig ervaren "

"Ik kon me geen betere therapeut wensen. Een super vrouw"

"Ook nazorg is prima!"

"Mw Huijsman is een prima oefentherapeut. Ze motiveert in ruime mate om de oefeningen thuis te blijven doen. Ze past de oefeningen aan aan de klachten en de pijn. Ze oefent haar beroep met plezier en vakkundig uit, ze is altijd opgewekt en dat was voor mij een zeer prettige ervaring"

"Zeer betrokken en prettige benadering"

>> Lees hier meer over Elles Huijsman